www.cooprally.hu

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

FrieslandCampina Hungária Zrt.

E-mail Nyomtatás PDF

FrieslandCampina Hungária Zrt.

Székhely: 4031, Debrecen, Köntösgátsor 5-7.

Központ: 1134, Budapest, Váci út 33.

Telefon: (1) 802-7700

Fax: (1) 802-7709

http://www.frieslandcampina.com/

 

 

A FrieslandCampina Hungária zRt., a Royal FrieslandCampina magyarországi leányvállalata. A FrieslandCampina a világ legnagyobb szövetkezeti tulajdonon alapuló tejipari óriása, két vezető tejipari cég a Friesland Foods és a Campina összeolvadásával jött létre.

 

 

FrieslandCampina Hungária zRt.

 

Fontos tagja a holland központú nemzetközi cégcsoportnak, több mint 1000 alkalmazottal az ország meghatározó tejipari vállalkozása, jogelődjei révén régóta jelen van a magyar élelmiszeriparban.

Működésünk során mindig is fontos szempont volt, hogy kiemelt figyelmet fordítsunk azokra a termékekre, amelyek komoly hazai gyártási hagyományokkal rendelkeznek, és amelyeket a fogyasztók évtizedek óta kedvelnek. Büszkék vagyunk arra, hogy olyan kiváló minőségű, nagy gyártási tradíciókkal és fogyasztási kultúrával rendelkező magyar termékeket gyárthatunk, mint pl. a Pöttyös túró rudi, a Milli Mia Krémtúró vagy éppen a Milli Life+ Kaukázusi kefir. Ezek egytől egyig kiváló minőségű hazai alapanyagokból, hazai üzemeinkben, a legmagasabb minőségi színvonalon készülnek, olyan munkatársaink által, akik nem egyszer generációkon keresztül adják egymásnak szakmai tudásukat.

Ugyanakkor az is büszkeséggel tölt el minket, hogy a hagyományos termékek mellett új, innovatív termékeinkkel is időről időre megörvendeztetjük fogyasztóinkat. Tesszük mindezt elkötelezettséggel. Elkötelezve a minőség iránt, elkötelezve a fogyasztók, a partnereink iránt és elkötelezve Magyarország mellett. Célunk jövőben is hogy egészséges, finom és innovatív tejtermékekkel lássuk el a fogyasztókat, és az egészséges táplálkozás elkötelezett híveként a tejipar meghatározó szereplője legyünk Magyarországon és a térségben egyaránt.

 

Márkáink:

 

 

     www.pottyos.hu

 

A Pöttyös, a legelső, és mindmáig egyetlen igazi Túró Rudi, amely több mint 40 éve van jelen a piacon. Méltán nevezhetjük a legek Rudijának, hiszen nem csak a legelső, de egyúttal a legismertebb, legnépszerűbb és a legkeresettebb termék is.  

A kicsiktől kezdve egészen az idősebb generációig mindenki fogyasztja, hétköznapjaink szerves és nélkülözhetetlen részét alkotja.

A Túró Rudi rendszeresen megmérettetett és számos szakmai díjat söpört be az elmúlt évtizedek során. A termék minőségét, egyediségét, a fejlesztések újdonságát elismerő díjaink száma megközelíti a húszat.

 

A Pöttyös gyártójaként büszkék vagyunk arra, hogy a Pöttyös Túró Rudi igazi Hungaricum, ami az idők folyamán folyamatosan fejlődik, a fogyasztók legnagyobb örömére.

 

A Pöttyös márka a magyar piac mellett a környező országokat is meghódította. 2004-ben Szlovákiában és Romániában került bevezetésre a Pöttyös Túró Rudi, Dots, azaz pöttyök néven, és az itthon piacvezető termék azóta is sikeres.

 

2010 tavaszán egy GURU érkezett közénk! Ez a GURU a kényeztetés szakértője. A vágyak megtestesítője, aki a Pöttyös jóvoltából egy izgalmas snack-ben öltött testet. Engedd, hogy az aranyló karamell, a ropogós mogyoró és a friss túró megadja neked a kényeztetést, amire mindig is vágytál. GURU a Pöttyöstől. Testet ölt a vágy!

 

 

Ellenállhatatlan ízek találkozása

A Pöttyös márka 2010 nyarán újabb hadjáratott indított az érzékszervek meghódításáért! Júliustól kapható az eredeti narancsos Szamos marcipánnal készülő Pont2, amely a két jól ismert márka legjavát sűríti egyetlen termékbe, így hozva létre egy teljesen egyedi, és utánozhatatlan desszert különlegességet. Végtelen élvezet, pont, amikor megkívánod!

 

 

 

     www.milli.hu

 

A Milli mindazokhoz szól, akik nap mint nap örömet lelnek a családjukról, vagy akár önmagukról való gondoskodásban. A Milli segíti a családanyákat abban, hogy a szeretetteljes gondoskodást finom, tápláló, kiváló minőségű tejtermékekkel is kifejezésre juttathassák. A Milli abban is segítséget nyújt a háziasszonyoknak, hogy az egészséges Milli termékekkel hozzájárulhassanak a családtagjaik egészségének megőrzéséhez, így a család minden tagja könnyebben vegye a mindennapok akadályait.

A tejtermékek természetessége és frissessége is rendkívüli fontossággal bír a fogyasztók számára, a tej pedig fontos értéket képvisel. A friss és jó minőségű Milli tej, mint az összes Milli tejtermék alapanyaga, biztosítja az egész Milli termékválaszték számára a megbízhatóan jó minőség és természetesség üzenetének hitelességét.

Ezeket az értékeket hivatott közvetíteni a Milli szlogene:

"Milli. Természetes, akár a gondoskodás."

 

Cégünk nagy figyelmet fordít a termék innovációkra, a fogyasztói igényeket kielégítő csomagolás-fejlesztésekre, melyek elengedhetetlen eszközei a márka további növekedésének.

 

Cégünk célja, hogy a Milli a kiemelt termékkategóriákban piacvezető szerepét tovább erősítse.

A 2008-as márkamegújítás során a Milli esernyőmárka alatt három almárkát alakítottunk ki, amelyek mindegyike más-más szerepében és szükségletében szólítja meg a családtagjaikról gondoskodni vágyó háziasszonyokat.

 

Milli Mia - egészséges kényeztetés a család bármely tagja számára.

 

A Milli Mia Pudingok többféle alternatívát nyújtanak, ha egy kis kényeztetésre vágysz. Ha valódi puding különlegességet keresel, a háromízű csavaros Piruet a legjobb választás, melyben kétféle ízű krémes puding és tejszínhab találkozik, ezáltal ínycsiklandó és izgalmas ízélményt alkotnak. Ha pedig egy közösen eltöltött családi ebéd után vágytok egy kis finomságra, válasszátok az új Milli Mia Family Dessertet.

 

Milli Perfecto - tökéletes főzési alapanyagok a tökéletes családi étkezésekhez  

 

A Milli Perfecto Tejszín termékcsalád széles kínálatának köszönhetően minden fogyasztói igényt ki tud elégíteni. Az ínycsiklandó édességre vágyóknak a Milli Perfecto Habtejszín, míg a tejszínes fogások kedvelői számára a Milli Perfecto Főzőtejszín a tökéletes alapanyag a főzéshez. Azoknak pedig akik az alacsony zsírtartalmú ételeket kedvelik, a Milli Perfecto Főzőtejszín Light 15% terméket ajánljuk.

 

Milli Life+ - mindennapi tejtermékek, amelyek mind hozzájárulnak a családtagok egészségének megőrzéséhez.

 

Milli Janga Natúr joghurtital karakterét egyedi, lágy és selymes ízvilága biztosítja. Tulajdonságait tekintve pre-és probiotikus, speciális joghurtkultúra kombinációjának köszönhetően (pl.: Lb Casei, Bifidobaktérium) támogatja az immunrendszert. Mivel rohanó világban élünk egyre fontosabbá válnak számunkra a kényelmes megoldások, ezért a Milli Janga Natúr joghurtital ráadásul még praktikus, visszazárható csomagolásban is került forgalomba. A termék bármilyen szituációban fogyasztható, nem szükséges hozzá kanál.

 

 

 

 

A Completa kávékrémpor 1995-ben jelent meg a hazai piacon, azóta a márkanév eggyé vált a kávékrémesítés fogalmával.

A termékcsalád tagjait kifejezetten a kávé ízének gazdagítására fejlesztjük, a piacvezető márkánk kínálatából mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb kávé-krémesítőt, hogy elkészíthesse vele az ízlésének és a hangulatának legmegfelelőbb kávét.

 

A Completa kávékrémpor ideális kiegészítője minden kávénak: feketén, tejjel, tejszínnel vagy tejszínhabbal készítve. Meleg kávéban elkeverve pillanatok alatt feloldódik, miközben a kávé megőrzi eredeti hőmérsékletét.

 

A Completa kávé-krémtej koncentráltan tartalmazza a tej értékes fehérjéit és ásványi anyagait. Kiemeli a kávé zamatát, aranybarnává varázsolja azt, és gazdag ízélményt nyújt a kávé fogyasztóknak.

 

A Completa tejszínhab spray krémes íze és hosszan tartó, formáját megőrző állaga a házilag készült tejszínhabot idézi. Kiválóan alkalmas a kávé krémesítésére és díszítésére is, segítségével nagyon könnyen készíthetünk mutatós és finom kávékülönlegességeket.

 

A Completa kávétejszínből egy vagy két kapszula felhasználásával bármilyen feketéből ízletes tejszínes kávét készíthetünk.

Célunk, hogy a Completa professzionális termékeivel a kávézás pillanata igazán teljes legyen. Krémesítőink kiváló minőségét és a márka mögötti szakértelmet a Barista Hungary, az egyetlen magyar kávé szakoktató és tanácsadó cég is elismeri, és ajánlja a professzionális felhasználóknak és a fogyasztóknak is.

 

Jó szórakozást kíván a FrieslandCampina Hungária zRt.!